Friday, February 3, 2012

Ut av landet, rett i fengsel
1 comment:

 1. Fin Artikkel..Mona Benzen..
  Jeg håper du unskylder at jeg korigerer deg på et pungt..
  Aarons lærer ble drept 4 April i 2011.
  Da satt Aaron allerede i Asylmotak nord i Norge...han besluttet seg igjenn for å handle, han reiste fra Asylmotaket.
  Han reiste til Oslo og startet sin Politiske kampagne for å belyse de usikre forholdene for Politisk engasjerte,passivister og forkjempere for Ytringsfriheten i Palestina. I flere måneder var han Talsperson for Pelestinerene i Palestiner leiren ved Jacobs kirke i Oslo, og han ledet en rekke demonstrasjoner mot den Israelske okupasjonen.
  Aaron satte spørsmålstegn ved Norges og Fns anerkjendelsen av Palestina som en suveren stat,siden Abbas ikke har kontroll på poletiet, i deler av Palestina og derfor ikke kan etterse at menneskerettighetene følges!

  Det Var Juliano Mehr som Rådet Aaron til å flykte Fra Palestina etter et brutalt mord forsøk på Aaron og etter de gjentatte Poleti-forhørene han ble utsatt for! Aron var skuespiller i The freedome Theater, og før det, Radiovert for sin egen radio kanal, hvor han delte sine ideer om demokratiske prinsipper!, og menneskerettigheter.

  Juliano Mehr ble Myurdet på Åpen gate,,og etter det har Aaron med god grund, enda større frykt for å selv miste sitt liv!

  http://youtu.be/0gYcuWbdYlo

  Hvis De Norske myndighetene ikke klarer å finne historien til Aaron og klarer å sette seg i kontakt med familien eller advokaten i Palestina...så forteller det enten om fulstendig inkompetanse eller at vi lar fasistiske byråkrater styre.

  Hilsen Valland.

  ReplyDelete